Team

Team1 cpp v3
Hans ("Hasse") Andersson
Grundare, Projektledare och Delägare

I väldigt många år har Hasse arbetat som entreprenör och startat olika bolag inom räddningstjänsten bl a Swede Rescue AB och Swede Survival System Inc. Han har då kommit i kontakt med många brandmän över hela världen, och har gedigen kunskap om deras arbetsmiljö, deras villkor och alla utmaningar som finns i yrket.

Team2 cpp
Thomas Dedering
VD/CEO och Delägare

Thomas har lång erfarenhet av att leda mindre företag, bland annat då han har arbetat som dotterbolags-VD i större bolagsgrupper - t ex Addtech (SE), Bonfiglioli (IT), SKS Group (FIN) och Axel Johnson (SE) – från 1997 till 2020. Thomas har mer än 25 års erfarenhet av ledning, försäljning och marknadsföring.

Team3 cpp
Richard Ginzburg
CTO och Delägare

Richard är vår IT-expert. Richard började programmera redan som 12-åring och har en gedigen utbildning som systemvetare, och han har arbetat som teknisk rådgivare och IT-konsult för många stora och medelstora svenska bolag senaste 20 åren. Richard har väldigt bred kompetens då uppdragen bland annat har varit inom e-handel, finans, försäkring, utbildning och hälsovård.

Team4 cpp
Peter Strömberg
Grundare och Delägare

Peter är en av CPPs grundare och är nu bolagets styrelseordförande. Peter har spenderat många år i USA, där allt började vid University of Memphis med tennis och utbildning (BA och MBA). När han senare återvände till USA blev det bland annat som assisterande professor och Direktör för International Trade Center vid Christian Brothers’ University. Numera driver Peter egna bolag i Sverige, bland andra CropHealth som skapar hälsosamma plantor.